18 jun

YoGaia

Ervaar tijdens deze yogales de rust, kracht en bloei van de natuur.

Wanneer: 18 juni 2022

Tijdstip: Van 08.45 tot 10.30 uur

Start: GaiaZOO

YoGaia

-Powered by Decathlon & NL Yogareizen-

Wat kun je verwachten?
Ervaar tijdens deze yogales de rust, kracht en bloei van de natuur. Het is bijna de langste dag van het jaar en in de natuur is alles volop in beweging. Vogels vliegen af en aan om hun kuikens te voeden, bijen zijn druk om nectar en stuifmeel te halen en ook eikelmuizen krijgen jongen. Die zijn bij de geboorte nog kaal… daarom komen ze in een met mos bekleed nest ter wereld. Dankzij de warmte van elkaar en het mos en de voedzame moedermelk groeien ze snel. Na een paar weken trekken ze al de wijde wereld in.

Deze tijd van het jaar is ook voor ons een perfect moment om vroeg uit de veren te komen. In de nog gesloten ZOO mag je verder ontwaken tijdens een ontspannen yogales! Want in alle drukte is tijd voor rust essentieel.

De les wordt gegeven door NL Yogareizen.

Nagenieten
Na afloop geniet je van een gezond stuk fruit en een glas fruitsap en vertelt een educatief medewerker je nog veel meer over eikelmuizen en de rol die GaiaZOO speelt in hun bescherming.

Bijnaam
Wist je dat eikelmuizen ook wel fruitdiefje genoemd worden? Zij eten namelijk ook heel veel vruchten!

Wanneer
Op zaterdag 18 juni van 8.45 tot 10.30 uur

Kosten
€ 24,90 per persoon

YoGaia tickets zijn HIER verkrijgbaar

De opbrengsten van deze activiteit komen geheel ten goede aan de bescherming van de zeldzame eikelmuis in Zuid-Limburg. Met het geld planten we vruchtstruiken en hangen we nestkasten op in het leefgebied van dit ernstig bedreigde knaagdier. Daarmee helpen we hem voor de toekomst te behouden.

Meer leren over de eikelmuis? Ga dan naar onze eikelmuis-pagina!

Eikelmuis Ernstig Bedreigd In NL

YoGaia wordt aangeboden in samenwerking met NL Yogareizen:
NL Yogareizen is opgericht door Nick & Laura uit Landgraaf. NL Yogareizen biedt yoga aan op unieke locaties. Een van deze unieke locaties is GaiaZOO. Naast yogareizen in binnen- en buitenland organiseert NL Yogareizen yoga workshops en bedrijfsyoga. NL Yogareizen staat voor persoonlijke aandacht, inspirerende yogalessen, een plek waar iedereen zichzelf mag zijn en een goede balans tussen yoga en ontspanning.

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO