Veel gestelde vragen

Heb je een vraag aan GaiaZOO? GaiaZOO krijgt dagelijks veel vragen binnen. De meest gestelde vragen staan daarom hieronder.


flamingo

RESERVEREN

Is GaiaZOO open?

GaiaZOO is geopend. De belangrijkste wijziging waar je rekening mee moet houden is dat GaiaZOO werkt met een beperkte bezoekerscapaciteit en je bezoek zal vooraf online moeten worden gereserveerd (op datum en tijdslot). Vanaf donderdag 15 oktober zijn er enkel nog take-away punten geopend om iets te eten of te drinken te bestellen. Verspreid door het park vind je diverse zitgelegenheden voor het nuttigen van je versnaperingen. Ook hier vragen wij je om de overheidsmaatregelen na te leven.

Hoe kan ik een ticket reserveren?

Je kunt een ticket voor een bezoek aan GaiaZOO via onze website bestellen.

Wat is een tijdslot-reservering?

Een tijdslot is een aankomstijd bij de entree: dit door jou zelf te kiezen tijdstip geeft aan hoe laat je de dierentuin naar binnen mag gaan. GaiaZOO reguleert het aantal mensen dat aanwezig is in het park, voor jouw veiligheid en gezondheid, maar ook voor de veiligheid en gezondheid van je medebezoekers. We zorgen dat iedereen voldoende ruimte heeft door het aantal mensen dat naar binnen gaat te spreiden over de dag. Daarom reserveer je vooraf online een tijdslot (entreetijd) en houd je je aan deze aankomsttijd om drukte bij de entree te voorkomen.
Je mag vanaf de gereserveerde entreetijd tot aan sluitingstijd in GaiaZOO verblijven.

Is het druk in de ZOO?

We werken met een maximale capaciteit. Het kan op sommige momenten drukker zijn dan op andere momenten. Uiteraard kun je ervoor kiezen om op rustigere dagen en tijdstippen onze ZOO te bezoeken. Kom bijvoorbeeld eens op een doordeweekse dag. Dan is het over het algemeen rustiger. Op diverse plekken in de ZOO is eenrichtingsverkeer. Bezoekers worden in de ZOO op de diverse regels geattendeerd. 

Ik ben abonnementhouder. Hoe kan ik een bezoek reserveren?

 • 1. Via https://tickets.gaiazoo.nl/abonnementhouder kunnen onze Vrienden tickets reserveren. Hier vul je je geldige abonnementsnummer in (dit nummer vind je op de voorkant van je abonnementspas).
 • 2. Selecteer het aantal personen met een abonnement binnen je huishouden met wie je GaiaZOO wilt bezoeken. Let op: ook voor kinderen van 0 t/m 2 jaar dien je te reserveren. Ook al hebben zij nog geen abonnementenpas.
 • 3. Vervolgens kies je een datum en tijdslot voor je bezoek en bestel je, indien nodig, ook je parkeerticket. Let op: op de dag van bezoek is het helaas niet mogelijk een parkeerticket aan de kassa te kopen.
 • 4. Vul je persoonsgegevens en e-mailadres in en ontvang je reserveringsticket(s) en parkeerticket in je inbox. Neem zowel je reserveringsticket(s) als je geldige abonnementspas(jes) mee naar de parkentree. Alleen bij een geldig ticket i.c.m. een geldig abonnement kun je GaiaZOO bezoeken.


De tickets staan op naam van de besteller. Dit is geen probleem, aangezien bij de GaiaZOO controle ook altijd een check plaatsvindt van de geldige abonnementenpas.

Kan ik op de dag zelf nog een ticket bestellen?

Als er nog voldoende capaciteit beschikbaar is voor die dag is dat te zien in de webshop. Bestellen kan alleen online, niet bij de kassa van GaiaZOO. Er zijn vaak nog voldoende tickets beschikbaar voor een later moment op dezelfde dag. 

Kan ik ook per telefoon of e-mail een ticket kopen of een tijdslot reserveren?

Nee dit is niet mogelijk. Het is tevens niet mogelijk om via social media een reservering te plaatsen. Heb je er moeite mee om dit soort zaken online te regelen? Vraag iemand in je omgeving om te helpen.

Moet ik voor een kind onder de 3 jaar ook een tijdslot-reservering maken?

Ja, alle bezoekers, ook kinderen jonger dan 3 jaar moeten in bezit zijn van een tijdslot-reservering.

Wat als ik te laat ben voor mijn tijdslot?

Het is heel belangrijk dat je je houdt aan je gereserveerde tijdslot, op deze manier kunnen wij zorgen voor een veilige toestroom naar het park. Mocht er onverhoopt iets gebeuren en je bent later, meld dit dan bij een van onze medewerkers van onze bezoekersservice. 

Hoe lang mag ik in GaiaZOO blijven?

Je mag vanaf de gereserveerde entreetijd tot sluitingstijd in GaiaZOO verblijven. Op onze website vind je de actuele openingstijden. In de maanden juli en augustus is GaiaZOO al om 9.00 uur geopend.

Moet ik mijn e-tickets printen?

Toegang tot de ZOO is mogelijk op vertoon van geprint e-ticket, maar de tickets kunnen ook vanaf een tablet/smartphone gescand worden. De streepjescodes moeten wel duidelijk zichtbaar zijn.

Ik heb een ticket, maar wil mijn bezoek verzetten. Wat moet ik doen?

Online aangekochte tickets worden niet gerestitueerd. Tot 48 uur voor je bezoekdag kun je een verzoek indienen bij Global Ticket (ticketsupport@GaiaZOO.nl of via +31 (0)45 203 1170) voor het wijzigen van je bezoekdatum en aankomsttijd, mits beschikbaar.

Ik ben abonnementhouder en wil mijn reservering annuleren, wat moet ik doen?

Neem contact op met onze ticketpartner Global Ticket via +31 (0)45 203 1170 of stuur een e-mail naar ticketsupport@GaiaZOO.nl voor het veranderen van je tijdslot.

 

PARKEREN

Ik heb een parkeerticket nodig.

Onze dagkassa’s zijn gesloten. Parkeertickets kunnen alleen via onze webshop worden besteld. Dit geldt ook voor abonnementhouders die op de GaiaZOO parkeerplaats willen parkeren. Op je bezoekdag wordt bij de controle je e-ticket omgewisseld in een fysiek parkeerticket. Dit zal op een veilige manier gebeuren.

Ik ben abonnementhouder en heb een parkeerstrippenkaart.

Op je bezoekdag kun je met je strippenkaart terecht bij de controle. Dit werkt nog hetzelfde zoals dat je dat voorheen gewend was. Dit zal op een veilige manier gebeuren.

Wil je als abonnementhouder een parkeerstrippenkaart aanschaffen. Voor deze aankopen is er altijd een kassa geopend.
 

VEILIGHEID & PARK

Wat is er veranderd in GaiaZOO?

Voor onze vaste bezoekers is het misschien even wennen, omdat in het park op sommige plaatsen de bezoekersstromen in vaste banen worden geleid en ook in de horeca is het onvermijdelijk het een en ander aan te passen om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen. Dat vraagt om wat begrip en aanpassingsvermogen. Getraind personeel is daarom zichtbaar aanwezig om uitleg te geven. Er wordt duidelijk gecommuniceerd met speciaal op de situatie toegespitste bebording. Daarnaast zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden vaker schoongemaakt en centrale desinfectiepunten zijn aanwezig.

Bekijk in dit filmpje welke maatregelen GaiaZOO neemt:

Welke extra maatregelen hanteert GaiaZOO?

 • Een goede en duidelijke informatievoorziening (denk aan instructies t.b.v. veiligheid)
 • Extra hygiëne-maatregelen (vaker schoonmaken en voldoende desinfectiepunten)
 • Houd 1,5 meter afstand (door een gelimiteerd aantal bezoekers in het park toe te laten)
 • Naar aanleiding van de laatste overheidsmaatregelen draag je in GaiaZOO een mondkapje in publieke binnenlocaties (vanaf 13 jaar). Op deze manier probeert GaiaZOO de veiligheid van haar bezoekers en medewerkers te waarborgen. In de ZOO zal worden aangegeven welke locaties dit betreft (Gaia's Kitchen, ZOOvenirwinkel, overige binnenruimtes).

Bekijk hier alle 'Veilig Samen Uit' maatregelen.

Moet ik in GaiaZOO een mondkapje dragen?

Het is verstandig om een mondkapje mee te nemen als je GaiaZOO bezoekt. Naar aanleiding van de laatste overheidsmaatregelen draag je in GaiaZOO in publieke binnenruimtes een mondkapje (vanaf 13 jaar). Op deze manier probeert GaiaZOO de veiligheid van haar bezoekers en medewerkers te waarborgen. In de ZOO zal worden aangegeven welke locaties dit betreft (Gaia's Kitchen, ZOOvenirwinkel, binnenverblijven).

Zijn de restaurants geopend?

Vanaf donderdag 15 oktober zijn er enkel nog take-away punten geopend om iets te eten of te drinken te bestellen en zijn de terrassen niet in gebruik. Verspreid door het park vind je diverse zitgelegenheden voor het nuttigen van je versnaperingen. Ook hier vragen wij je om de overheidsmaatregelen na te leven. Vorm je geen huishouden? Dan geldt er een maximale groepsgrootte van 4 personen. Kijk hier welke take-away punten er geopend zijn.

Zijn er voederpresentaties?

Er vinden momenteel geen dier(voeder)presentaties plaats.

Is de ZOOvenirshop geopend?

D’r Winkel is vanaf 27 juni dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Houd rekening met aangepaste regels, zo is een winkelmandje verplicht.

Zijn alle dierenverblijven geopend?

Bijna alle dieren in GaiaZOO zijn te zien. Er zijn maar enkele verblijven en/of gebouwen die (tijdelijk) gesloten (kunnen) zijn:

 • De Taiga | Volière en limburgHUIS (benedenverdieping) zijn alleen open op dagen dat er een vrijwilliger aanwezig is.
 • Het doodshoofdapen | Bos blijft gesloten vanwege besmettingsgevaar voor de apen.
 • De KinderBoerderij, KraaienNest, MuizenHuis en ParkietenParadijs blijven tot nader order gesloten.

Zijn alle speelgelegenheden geopend?

De meeste speelgelegenheden zijn toegankelijk. Ook hier worden de veiligheidsmaatregelen in acht genomen. De SpeelBoom, WaterSpeelPlaats, JungleTour, Speeltuin Plateau van Gaia, de DinoDome, SavannaTour zijn geopend.

Zijn de toiletten geopend?

Er zijn voldoende toiletten geopend, volg hiervoor de diverse borden in de ZOO. De toiletten worden regelmatig schoongemaakt voor je eigen veiligheid. We houden ons aan de voorgeschreven hygiëne maatregelen.

Kunnen dieren corona krijgen?

We krijgen veel vragen m.b.t. corona en het risico voor onze dieren. Algemeen kan worden gesteld dat enkele diersoorten ook ziek kunnen worden van corona. De gezondheid van onze dieren en dierverzorgers is onze grootste prioriteit op dit moment. Wij stellen dan ook alles in het werk om onze dieren, ook in deze onzekere tijd, optimaal te verzorgen en gezond door deze crisis heen te helpen. Voor meer informatie met betrekking tot dieren en corona verwijzen wij je naar de website van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, www.nvddierentuinen.nl Daar vind je de actuele antwoorden op de meest gestelde vragen over het virus en onze dieren. De Nederlandse Vereniging van Dierentuinen is de overkoepelende organisatie voor de 13 grootste Nederlandse dierentuinen. De dierentuinen van de NVD werken nauw samen op het gebied van educatie, natuurbescherming en onderzoek. Lidmaatschap van de NVD kan beschouwd worden als een kwaliteitskenmerk voor een Nederlandse dierentuin. Door dit samen op te pakken, denken we je van de beste en meest actuele informatie te kunnen voorzien. /media/1881269/PDF-Corona-NVD.pdf 

KORTINGEN/E-TICKETS

Ik heb eerder een ticket op datum gekocht via een externe partij. Wat moet ik doen?

Wij zorgen ervoor dat je alsnog de mogelijkheid krijgt om GaiaZOO te bezoeken, daarvoor hebben wij afspraken gemaakt met onze partners. Bekijk hieronder welke afspraken er gelden:

Kruidvat, ING, Campina Eurosparen, JUMBO, Lidl, Weg na het werk en Dreamland.

Ga met je bestaande/aangekochte ticket naar: tickets.gaiazoo.nl/tijdslot en loop daar vervolgens de volgende stappen door. Wij adviseren je om in de vakantie 48 uur voor je bezoekdag je tijdslot te reserveren.

Stappenplan voor het online reserveren van je bezoek aan GaiaZOO met een actieticket
Stap 1: Ga naar tickets.gaiazoo.nl/tijdslot om je bezoek te reserveren
Stap 2: Vul je vouchernummer (dit nummer vind je onder de barcode van je ticket) in. Ieder vouchernummer is 1 keer te verzilveren.
Stap 3: Kies een datum en tijdstip van bezoek en bestel, indien nodig, ook je parkeerticket. Let op: op de dag van je bezoek is het helaas niet mogelijk een parkeerticket aan de kassa te kopen.
Stap 4: Vind je tijdslotreservering(en) en parkeerticket in je inbox.
Stap 5: Neem je entreeticket(s) en je tijdslotreservering mee naar de parkentree. Deze worden beiden gescand. Zorg dat je op tijd bent voor het gereserveerde tijdslot

WNF en Personeelsverenigingen

De verkoop van deze tickets, via je vertouwde ticketlink, is weer mogelijk. 

Postcode Loterij, Vrienden Loterij en Bankgiro Loterij

Verlopen actie (winter '19/ voorjaar '20)

Heb je een GaiaZOO ticket van één van deze partijen, neem zelf contact op met deze partij voor de verdere afhandeling van je prijs. Deze tickets verschaffen op dit moment geen toegang tot GaiaZOO.

Huidige actie

Ga met je tickets naar de juiste ticketpagina (deze vind je op het ticket) en doorloop de volgende stappen:

Stap 1: Vul je vouchernummer (dit nummer vind je onder de barcode van je ticket) in. Ieder vouchernummer is 1 keer te verzilveren.
Stap 3: Kies een datum en tijdstip van bezoek en bestel, indien nodig, ook je parkeerticket. Let op: op de dag van je bezoek is het helaas niet mogelijk een parkeerticket aan de kassa te kopen.
Stap 4: Vind je entreeticket(s) en parkeerticket in je inbox.
Stap 5: Neem je entreeticket(s) en tijdslotreservering mee naar de parkentree. Deze worden beiden gescand. Zorg dat je op tijd bent voor het gereserveerde tijdslot.

Jan Linders

Ga met je bestaande/aangekochte ticket naar: GaiaZOO.nl/JanLinders en ga naar de Jan Linders ticketwebshop.

Stap 1: Vul het vouchernummer in dat je via Jan Linders hebt ontvangen. Ieder vouchernummer is 1 keer te verzilveren.
Stap 3: Kies een datum en tijdstip van bezoek en bestel, indien nodig, ook je parkeerticket. Let op: op de dag van je bezoek is het helaas niet mogelijk een parkeerticket aan de kassa te kopen.
Stap 4: Vind je entreeticket(s) en parkeerticket in je inbox.
Stap 5: Neem je entreeticket(s) en tijdslotreservering mee naar de parkentree. Deze worden beiden gescand. Zorg dat je op tijd bent voor het gereserveerde tijdslot.

ANWB

Het is op dit moment weer mogelijk om via ANWB een e-ticket voor GaiaZOO aan te schaffen.

ADAC

Het is op dit moment weer mogelijk om via ADAC een e-ticket voor GaiaZOO aan te schaffen.

Vakantieaccommodaties

Het is op dit moment weer mogelijk om via je vakantieaccommodatie een e-ticket voor GaiaZOO aan te schaffen. Check of je accommodatie is aangesloten bij het GaiaZOO ticketportaal.

Ik heb een KLASSE lerarenkaart, moet ik ook een tijdslot reserveren?

Ja. Log eerst in met je inloggegens bij www.klasse.be. Hier vind je de instructie voor het reserveren van een GaiaZOO-tijdslot (aankomsttijd). 

Ik heb eerder een ticket op datum gekocht in de GaiaZOO webshop (t/m 31 mei 2020) en dit ticket is inmiddels verlopen omdat jullie gesloten waren. Wat moet ik doen?

Als je een ticket via onze eigen webshop hebt gekocht, ontvang je van GaiaZOO bericht. Je krijgt van ons ruim de tijd om alsnog je ticket te verzilveren. Voor andere vragen over tickets kun je contact opnemen met onze ticketpartner Global Ticket via +31 (0)45 203 1170 of stuur een e-mail naar ticketsupport@GaiaZOO.nl voor het veranderen van je tijdslot. 

Ik heb een abonnement van een andere dierentuin en wil gebruik maken van mijn abonnementhouderskorting bij GaiaZOO.

Een aantal van onze partners bieden inmiddels weer de mogelijkheid om GaiaZOO te komen bezoeken. De partner waar jij een lopend abonnement hebt, zal jou hierover informeren of dit vermelden op hun website. Het bezoeken van GaiaZOO via een partnerpark vindt plaats op basis van het tonen van jouw geldige abonnement aan de kassa van GaiaZOO. Vooraf online reserveren is dus niet nodig. Dit geldt op dit moment voor abonnementhouders van: Dierenpark Amersfoort, Apenheul, Diergaarde Blijdorp, Burgers' Zoo, Zoo Antwerpen, Zoo Planckendael, Grotten van Han, Domijn Bokrijk, Kasteeltuinen Arcen, Toverland, Pairi Daiza, SnowWorld en Koningin Julianatoren. Let op: tussen 9.00 en 11.00 uur worden deze kortingen niet geaccepteerd. Vanaf 11.00 uur is het voor deze bezoekers mogelijk om GaiaZOO te bezoeken.

Ik heb een GaiaZOO-abonnement en wil graag weten welke abonnementsvoordelen op dit moment gelden.

Actuele samenwerkingen en bijbehorende voorwaarden staan vermeld op deze website.

Ik heb een abonnement en wil gebruik maken van de introducékorting, kan dit? 

Het is inmiddels mogelijk om gebruik te maken van de introducékorting. Tijdens het reserveren van jouw abonnemententickets, krijg je ook de optie om introducétickets in de webshop aan te schaffen. Ga daarvoor naar de ticketwebshop voor abonnementhouders. De abonnementhouder logt hiervoor in met zijn/haar gegevens. Let op: het introducéticket is alleen geldig onder begeleiding van een abonnementhouder in het bezit van een geldige GaiaZOO pas.

Krijg ik korting op mijn verjaardag?

Het is niet mogelijk om korting te krijgen op je verjaardag.

Ik heb een ledenpas of een kortingsbon*, mag ik die inleveren?       

Kortingsbonnen zijn vooralsnog in te leveren van maandag t/m zondag. Je kunt je met de kortingsbon melden bij het infopunt. Bij voldoende capaciteit (indien er nog dagtickets beschikbaar zijn), is het mogelijkheid om het park met de ingeleverde bon/ ledenpas te bezoeken. 

* Postcodeloterij voordeelagenda 
* Envida ledenpas
* Meander ledenpas
* RTC ledenpas
* Gezinsbond ledenpas
* Wegwijzer kortingsbon (uitgegeven door VVV)
* GaiaZOO folder (kortingsbon)
* ADAC ledenpas
* GaiaZOO ticket (Achterzijde van je entreeticket) (Let op: Geldig vanaf 11.00 uur)

Ik heb een vrijkaart en deze is niet meer geldig. Wat moet ik doen?

Gaat het om een vrijkaart met een geldigheid t/m uiterlijk 31 mei 2020? 
Om je fysieke vrijkaart(en) alsnog te kunnen verzilveren (dit kan nog heel 2020) verzoeken wij je om vooraf een mail naar de bezoekersservice sturen via info@GaiaZOO.nl met een foto van de vrijkaart(en) en een voorkeur voor een bezoekdatum en tijdstip. Wij kunnen de fysieke vrijkaart(en) omzetten in een tijdslot e-ticket. De fysieke vrijkaart(en) dien je op de aangegeven bezoekdatum wel nog in te leveren bij de entreekassa.

Ik heb een vrijkaart en deze is nog geldig. Wat moet ik doen? 

Om je fysieke vrijkaart(en) te kunnen verzilveren (dit kan nog heel 2020) verzoeken wij je om vooraf een mail naar de bezoekersservice sturen via info@GaiaZOO.nl met een foto van de vrijkaart(en) en een voorkeur voor een bezoekdatum en tijdstip. Wij kunnen de fysieke vrijkaart(en) omzetten in een tijdslot e-ticket. De fysieke vrijkaart(en) dien je op de aangegeven bezoekdatum wel nog in te leveren bij de entreekassa.

Ik heb een cadeaubon voor een abonnement en wil deze verzilveren.

Maak een foto van de kaart en stuur deze gegevens door naar de bezoekersservice via info@GaiaZOO.nl.

Ik heb een cadeaubon voor een dagentree. Kan ik deze inleveren?

Maak een foto van de kaart en stuur deze gegevens door naar ons bezoekersservice via info@GaiaZOO.nl.

Kan ik na mijn bezoek aan GaiaZOO besluiten om een abonnement af te sluiten?

Heb je een dagticket en wil je GaiaZOO vaker bezoeken? Er is bij het verlaten van de dierentuin een route gemaakt langs de abonnementenkassa. Hier kun je na je bezoek voor € 36,50 p.p. een abonnement afsluiten.

ABONNEMENTSVRAGEN

Ik ben abonnementhouder en ik moet mijn pasje nog ophalen. 

In je eerder ontvangen bestelbevestiging vind je, je abonnementsnummer. Met dit nummer kun jij een datum en tijdslot reserveren voor een bezoekdag. Op je bezoekdag neem je zowel je bestelbevestiging als je tijdslotreservering mee naar de abonnementenkassa. Hier ontvang je een pasje en kun je direct de dierentuin bezoeken. Let op: het is dus niet mogelijk om zonder tijdslotreservering naar GaiaZOO te komen. 

Mijn kind is jonger dan 3 en heeft nog geen pasje. Wat moet ik doen?

Kinderen van 0 t/m 2 jaar kunnen bij de kassa kostenloos een abonnement voor de allerkleinste afsluiten. Meld je bij de kassa. 

Mijn abonnement loopt binnenkort af. Kan ik verlengen?

Verlengen kan altijd via Mijn.GaiaZOO.nl

Mijn abonnement liep af tijdens de coronaperiode. Ik wil graag weer verlengen.

Is je abonnement verlopen gedurende de periode dat GaiaZOO gesloten is geweest vanwege corona? Omdat wij u graag als Vriend van Gaia terugzien, krijgt je van ons maar liefst €15,- vriendenkorting. Daarnaast verlengen wij vanwege corona automatisch de respijtperiode waarin je van dit verlengingsaanbod gebruik kunt maken tot 20 juli, dus ook indien je abonnement in bijvoorbeeld april of mei is verlopen. Dit aanbod geldt voor ieder geldig abonnement dat is geregistreerd op je thuisadres. Je kunt je abonnement hier verlengen: Mijn.GaiaZOO.nl

Waar kan ik een adreswijziging doorgeven?

Je kunt via Mijn.GaiaZOO.nl eenvoudig een eigen account aanmaken, waarna je zelf bepaalde persoonsgegevens kunt wijzigen.

Wanneer loopt mijn GaiaZOO abonnement af?

Je kunt via Mijn.GaiaZOO.nl eenvoudig een eigen account aanmaken, waarna je de geldigheid van je abonnement kunt checken. Hier is ook de einddatum van het abonnement van jou en eventueel je gezinsleden terug te vinden.

OVERIG

Betalingen in GaiaZOO

Betalingen in het park worden gepind, bij voorkeur contactloos.

Is de ZOO rolstoeltoegankelijk en zijn er rolstoelen beschikbaar?

Het gebruik van rolstoelen is gratis. Er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar bij de kassa van GaiaZOO, deze zijn niet te reserveren. De rolstoelen worden na gebruik gedesinfecteerd.

Houd rekening met de heuvelachtige omgeving en de vaak natuurlijk aangelegde paden, wat het vooruitduwen van een rolstoel zwaarder maakt. Degene die de rolstoel duwt dient dus zelf goed ter been te zijn en goed te kunnen duwen.

Zijn er bolderkarren te huur bij GaiaZOO?

GaiaZOO verhuurt geen bolderkarren.

Zijn honden toegestaan?

Huisdieren zijn in verband met de veiligheid van onze dieren niet toegestaan. De enige uitzondering hierop zijn assistentiehonden. Onder bepaalde voorwaarden mag een assistentiehond mee naar binnen. Neem altijd eerst contact met ons op via info@GaiaZOO.nl 

GaiaZOO kan geen opvang bieden voor (huis)dieren van bezoekers. Het achterlaten van huisdieren in de auto zal altijd leiden tot het informeren van de politie over dit feit.

Is het mogelijk om een kinderfeest te reserveren?

Het is alleen mogelijk om het kinderfeestje "Spannende Speurtocht" te reserveren. Het vooraf tijdig reserveren van dit Kinderfeestje (mogelijk maandag -zaterdag) is altijd verplicht in verband met de maximale capaciteit. Kassa 4 is geopend voor de betaling (per pin en bij voorkeur contactloos) en het ophalen van de speurtochten. Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren op het terras van het restaurant. Bij slecht weer kunnen de kindjes eten onder de overkapping bij restaurant Gaia's Kitchen. Denk ook aan een pen/potlood voor de speurtocht. Deze dien je zelf mee te nemen. Meer info vind je hier. Voor vragen kun je contact opnemen via info@GaiaZOO.nl.

Is het mogelijk om een schoolreis, groepsbezoek, rondleiding of een ander evenement te reserveren?

Stuur een mail naar reserveringen@GaiaZOO.nl en wij zullen dan kijken wat er mogelijk is. Voor grote groepen zijn rondleidingen en andere activiteiten tot 1 september helaas niet mogelijk.

Ik zou graag een verzoek voor sponsoring, vrijkaartjes of kortingskaartjes bij GaiaZOO willen indienen, kan dat?

Dit soort aanvragen ontvangen wij dagelijks. Om die reden is er een sponsorbeleid opgesteld. Het sponsorbeleid van GaiaZOO is puur gericht op natuur- en soortbehoud. GaiaZOO kan niet deelnemen aan financiële sponsoring. GaiaZOO neemt alleen verzoeken in overweging die direct gericht zijn op natuur- en soortbehoud. Past je aanvraag in het sponsorbeleid? Stuur dan een mail naar info@GaiaZOO.nl

Welk adres kan ik in mijn navigatiesysteem invoeren om bij GaiaZOO te komen?

GaiaZOO - Gaiaboulevard 1 Kerkrade

Overige vragen?

Voor overige vragen kun je contact opnemen via +31 (0)45 567 60 70 of via info@GaiaZOO.nl

Deel deze pagina
Tickets reserveer hier
Widget - betalen via pin NL

Heropeningsvideo GaiaZOO: wat is er anders vanaf 1 juni?

Promobox ontbijt GaiaZOO

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO